Hoewel er geruchten gaan dat Gerard Piqué en zijn vriendin Clara Chía niet de beste tijd beleven, zegt een ander dat ze hechter zijn dan ooit. Na het controversiële lied van Shakira zou het meisje enigszins verwijderd zijn uit het openbare leven, maar niet beschermd. Het lijkt er namelijk op dat er in dit verhaal van drie mensen zijn die bij Piqué zijn, bij Shakira en velen bij de huidige vriendin. Anderen concentreerden zich op Clara Chia’s indrukwekkende fysieke transformatie sinds ze een relatie heeft met Gerard Piqué.

Het is waar dat dit een 23-jarige vrouw is die logischerwijs in korte tijd de veranderingen heeft meegemaakt die kenmerkend zijn voor haar leeftijd.

Clara Chía’s indrukwekkende fysieke verandering in korte tijd

Dit is te zien als je de sociale netwerken van het meisje volgt, hoewel veel privé zijn, andere nep zijn of momenteel niet te zien zijn, want elke keer dat ze in het nieuws is, is het alsof ze van internet is verdwenen. .

Er wordt opgemerkt dat ze een meisje was dat weinig gaf om haar uiterlijk en kleding, en dat ze in korte tijd werd gezien met iets meer gedistingeerd en met elegantere kleding en minder casual dan voorheen.

Als we de verschillende veranderingen analyseren, zijn er bronnen die erop wijzen dat sommige operaties aan het gezicht hadden kunnen worden uitgevoerd en dat het gezicht er daardoor anders, platter en zonder puistjes uitziet, en dat andere vrij gewoon kunnen zijn op zijn leeftijd.

Anderen merken op dat er geen dergelijke operaties zijn, maar dat, zoals gebruikelijk op netwerken, De vriendin van Piqué zou verschillende filters gebruiken upload haar foto’s en daardoor wordt ze soms gezien met een leukere foto.

In dit fysieke aspect heeft het haar er veel mee te maken. Op een gegeven moment werd ze gezien met extensions, langer haar om deze reden, gladder, en iets anders dan toen hij het lang geleden droeg, iets wilds. Het is ook normaal dat een meisje van deze leeftijd haar uiterlijk verandert afhankelijk van de situatie, of het nu gaat om het dagelijks leven, een bruiloft (zoals die waar ze met Piqué naartoe ging), concerten of evenementen.

Het uiterlijk van Clara Chía, evenals haar aanwezigheid of verdwijning uit het openbare leven, is nieuws, dus wat ze draagt ​​en hoe ze zich kleedt en haar haar kamt, wordt geanalyseerd. Zal ze uiteindelijk een influencer worden?

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *