Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische club Al-Ahly heeft maandag 3 klachten ingediend bij de voetbalbond, de tuchtcommissie en de vereniging van professionele clubs tegen Mortada Mansour, de voorzitter van de raad van bestuur van Zamalek, over de verklaringen die hij heeft afgelegd over de Red Spirit-speler. , tegen Mahmoud. Abdel Moneïm “Kahraba”.

Al-Ahly gaf een verklaring af via zijn sociale media-accounts en zei dat de drie klachten kwamen nadat Mortada Mansour “Kahrab had beledigd en vervloekt” via verschillende mediakanalen en Zamalek Club-kanalen.

En Al-Ahly legde de “uitspraken” van Mansour uit in hun verklaring: “Het is strafbaar volgens de wet, een overtreding van zijn ouders, minachting en mishandeling van de speler.”

De verklaring zei dat de president van Zamalek “de Al-Ahly-club en zijn raad van bestuur heeft beledigd, die alle principes, waarden, wetten en voorschriften van de Egyptische en internationale voetbalfederatie schendt.”

Mortada Mansour en Zamalek Club hebben nog niet gereageerd op de verklaring van Al-Ahly.

En “Kahraba” keerde terug om met “Red Genie” deel te nemen aan de competitie van de Egyptian League, nadat de schorsing die hem was opgelegd door de disciplinaire commissie van de International Football Association vanwege de crisis in de Zamalek-club afliep.

Het doelpunt van de 28-jarige spits tegen Zamalek droeg met drie doelpunten bij aan de overwinning van Al-Ahly in de laatste derby van Caïro.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *