• Ainhoa ​​schildert vrouwen om uit te drukken wat ze voelt, haar emoties worden weerspiegeld in haar kunstwerken


  • Hij heeft nooit schilderles gevolgd, is autodidact en wil graag beeldende kunst gaan studeren


  • Zijn ouders herinneren zich dat hij niet kon praten toen ze hem aquarellen gaven en hij schilderde de pagina met harmonieuze vlekken.

Ainhoa ​​Serrano is 13 jaar oud, en hij was nog geen drie jaar oud toen hij zijn ouders verraste met wat hij schilderde toen ze hem aquarellen en een vel papier leenden om plezier te hebben. “Hij maakte een harmonieuze compositie met alle kleuren, zonder ze te mengen,” herinnert zich Israel Serrano, de vader van Ainhoa. Daar begonnen ze te observeren dat ze leek te hebben een geschenk om te schilderen. Het gezin woont in een klein stadje met iets meer dan drieduizend inwoners, Valdepeñas de Jaén. hij is hier geboren jonge belofte van schilderen, die al een eigen tentoonstelling heeft in de hoofdstad Jaén onder een artiestennaam Ainhoa ​​Se.

“Meestal schilder ik vrouwen, door ze te tekenen realiseer ik me dat ik eigenlijk schilder wat ik op dat moment voel”, Ainhoa ​​vertelt NIUS. Na verloop van tijd ontdekte ze dit omdat ze zichzelf in eerste instantie niet herkende in haar werken, maar haar emoties wel. Hij heeft nooit schilderlessen gevolgd, hij is 100% autodidact. Volgens haar schildert ze wat eruit komt, veel meer valt er niet uit te leggen. Net zoals zij het ook niet heeft, want voordat ze sprak, was ze al aan het schilderen: “Hij was twee jaar oud toen hij plezier beleefde aan het maken van sproeten”, vertelt de vader. Zijn hobby was schilderen. Eerst verlieten ze haar pagina’s en daarna de doeken, zich realiserend dat wat ze deed niet erg gebruikelijk was voor meisjes van haar leeftijd.

Hij bleef schilderen en hij stopte met schilderen rond de leeftijd van vijf. Hij deed het pas weer toen hij negen jaar oud was. Tijdens deze pauze gebeurde het dat zijn twee broertjes werden geboren en dat zijn ouders niet zoveel tijd thuis hadden. “Het was niet erg stil toen ze begon met schilderen”, herinnert Israel zich.

Een tekening van Ainhoa ​​die hij schilderde toen hij iets meer dan twee jaar oud was.afgestaan.

Toen ze weer ging schilderen, maakten de harmonieuze stippen die ze in haar jeugd schilderde plaats voor vrouwelijke werken. Haar creativiteit bracht haar ertoe om te experimenteren met verschillende ‘gereedschappen’: “Nu meng ik acryl, potlood en aquarel”, zegt de jonge kunstenaar. Dit alles in hetzelfde werk, met resultaten die ze leuk vond en die ze beschouwt als haar uitvinding, haar stempel. “Hij heeft zijn eigen techniek en heeft veel aandacht voor details. Dit zijn beelden die de kijker weten over te brengen en te verbinden”, zegt Israel. Door middel van haar werken praat Ainhoa ​​over haar, over haar angsten, onzekerheden, over vreugde… over emoties die we allemaal voelen, en ze brengt ze op haar eigen manier over.

Eigen tentoonstelling in het 13e jaar

Hij nam deel aan de collectieve tentoonstelling “Anoniem” van Rampa in Linares. “Er waren 30 kunstenaars, zij was de jongste en ze verkocht hier haar eerste schilderij”, vertelt haar vader. Hier begon ze te geloven dat ze een aangeboren talent had. Dit was een keerpunt voor haar. Daarnaast won ze verschillende prijzen voor schilderkunst, zoals een poster voor een beurs in haar stad en haar eerste solotentoonstelling, “Sentimientos vividados”, die ze uitvoerde op het IES Sierra Sur in Jaén, waar ze in haar tweede jaar zit. ESO. De volgende stap bracht haar naar La Galería Sin Nombre de Jaén, waar ze nu haar werken ophangt. Wat vroeger haar hobby was, bracht haar tot het besef dat ze zich een schilder voelt en dat ze haar dagen daaraan wil wijden.

Ainhoa ​​​​op zijn tentoonstelling in Galería Sin Nombre, in Jaén.

Ainhoa ​​​​op zijn tentoonstelling in Galería Sin Nombre, in Jaén.NIUS

Zeven werken verkocht

Op 13-jarige leeftijd Hij heeft al zeven werken verkocht, de duurste voor 300 euro: “Ik hecht geen belang aan verkoop, maar aan mensen die iets van mij zien en herkennen dat ik het heb gemaakt”, geeft Ainhoa ​​toe. Haar inkomsten worden beheerd door haar ouders met voorafgaande toestemming omdat “Zij betaalt de kosten van het frame en de materialen, we bewaren de rest voor toekomstige trainingen”, zegt Israel.

In zijn dagelijkse werk neemt hij altijd de tijd om te tekenen. Hij gaat naar school, schrijft huiswerk, studeert en aan het eind van de dag, trekt dat gat tevoorschijn dat haar dwingt om in haar wereld te duiken, in de voortzetting van de schepping zonder te weten hoe en waarom zijn werken uitkomen. Er verschijnen reacties op haar sociale netwerken waarin ze wordt geprezen omdat ze haar met haar werk aan Frida Kahlo heeft herinnerd, omdat ze, zich er niet van bewust, hij kleurt altijd al zijn emoties.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *