Real Sociedad, het eerste Spaanse voetbalelftal, zette de mooie resultaten van dit seizoen voort en behaalde zaterdag een nieuwe overwinning ten koste van Rayo Vallecano “2-0”, in het achttiende deel van de Spaanse competitie.
Sociedad III staat met 38 punten op gelijke hoogte met Real Madrid II, terwijl Barcelona, ​​de koploper in het klassement, drie punten achterstand heeft, al hebben de laatste twee twee wedstrijden minder.
Ook is de ploeg van coach Emmanuel Alguasil tien punten verwijderd van Atletico Madrid IV, dat later op zaterdag Valladolid verwelkomt.
De doelpunten voor Sociedad werden gemaakt door de Noor Alexander Sorloth (15) en Ander Barentxia (36).

Sociedad laat Vallecano vallen met een dubbel doelpunt

Sociedad laat Vallecano vallen met een dubbel doelpunt

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *