Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Bukayo Saka trok de aandacht nadat zijn hoge niveau naar voren kwam in de wedstrijd van zijn club Arsenal met Manchester United, die zondag eindigde in een 3-2 overwinning voor de Gunners avond in het Emirates Stadium als onderdeel van de 21e ronde van de Engelse Premier League.

In de 53e minuut van de wedstrijd slaagde Shaka erin om op een zeer mooie manier het tweede doelpunt voor Arsenal te scoren door met een krachtige bal buiten het strafschopgebied het net van de “Rode Duivels” te raken.

De 21-jarige Engelse spits werd geprezen en gecomplimenteerd door Twitter-volgers die zijn vorm in de Premier League van deze week volgden en zijn doelpunt werd beschreven als “universeel”.

Bukayo Saka scoorde dit seizoen zijn 14e doelpuntenbijdrage in de Engelse Premier League, scoorde 7 doelpunten en gaf 7 assists.

Dit zijn de belangrijkste tweets:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *