Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media hebben videoclips gedeeld van de vrijdaggebedspreken van de Palestijn Kamal Al-Khatib en wat hij zei over het contract van de Portugese speler Cristiano Ronaldo met de Saoedische club Al-Nasr, wat tot wijdverbreide verontwaardiging leidde.

Al-Khatib zei in een circulerende videoclip: “Ik was vanmorgen aan het lezen. Gisteren zei hij dat hij een spel aan het spelen was. Dit is Ronaldo.

Al-Khatib vervolgde: “Nu is de geschiedenis dit land binnengedrongen? Nu is het de geschiedenis ingegaan omdat Ronaldo met jou begon te spelen? Wie heeft u kennis laten maken met de geschiedenis? Wie bracht alle Arabieren in de geschiedenis behalve Muhammad Ibn Abdullah Ibn Mecca Ibn Tayba…”

Het is interessant dat de Portugese spits Cristiano Ronaldo toetrad tot de gelederen van de Saoedische club Al-Nasr, in een gratis transfercontract dat loopt tot 2025, en er werd besloten dat de 37-jarige ster het rugnummer 7 zal dragen bij de club.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *