Fahd Al-Juhani, een speler van Al-Taei Football Club, weigerde zijn team te verliezen tegen Al-Wehda en scoorde zondag een doelpunt om de 2-2 gelijk te maken in het King Abdulaziz Sports City Stadium, als onderdeel van de reservecompetitie . wedstrijden.
Al-Juhani, een speler van Al-Taie, opende de wedstrijd met doelpunten in de 3e minuut, en Al-Wahda Ali Makkah maakte gelijk in de 30e minuut, en Abdul Aziz Nour scoorde het winnende doelpunt in de tweede helft (62e), en in de 82e minuut keerde Fahd Al-Juhani terug en scoorde de gelijkmaker voor de bezoekers.
Met dit resultaat bleef Al-Wahda op de vijfde plaats staan ​​met 7 punten. Aan de andere kant won Al-Tai zijn tweede gelijkspel, met één punt verschil, en zijn score werd 5 punten op de zesde plaats.
Het is veelbetekenend dat Al-Wehda nog twee wedstrijden in de eerste ronde heeft, waar ze Al-Fateh op 28 januari verwelkomen en Al-Fayha op 5 februari bezoeken.

Reserve competitie.  Al-Juhani weigert Al-Tai te verliezen tegen Al-Wehda

Reserve competitie.  Al-Juhani weigert Al-Tai te verliezen tegen Al-Wehda

Reserve competitie.  Al-Juhani weigert Al-Tai te verliezen tegen Al-Wehda

Reserve competitie.  Al-Juhani weigert Al-Tai te verliezen tegen Al-Wehda

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *