Kiev, Oekraïne (CNN) – Het Oekraïense nationale bureau voor corruptiebestrijding, of wat bekend staat als “NABU”, zei Vasyl Lozinsky, die de functie bekleedt van vice-minister van Gemeenschaps- en Regionale Ontwikkeling, wordt ervan beschuldigd $ 400.000 te hebben ontvangen in de vorm van ” onrechtmatig voordeel”.

“Ze ontdekte en stopte de verduistering van budgetfondsen”, kondigde het bureau aan op zijn website, eraan toevoegend dat “rechercheurs Luzinski vasthielden voor het ontvangen van $ 400.000 van een illegale gebruiker, in ruil voor het ondertekenen van contracten voor de aankoop van te dure apparatuur en machines. “

Het bureau verklaarde dat het budget van $ 49 miljoen eerder afgelopen zomer was toegewezen “om de bevolking in de winter alternatieve bronnen van energie, verwarming en watervoorziening te bieden vanwege de situatie veroorzaakt door de vernietiging van vitale infrastructuur, en uit het onderzoek bleek dat tal van functionarissen in de centra van de centrale en de regionale uitvoerende macht besloten om een ​​deel van de publieke middelen te gebruiken.” illegaal.”

Het kantoor merkte op dat om dit te bereiken, ze “afspraken maakten met een groep tussenpersonen en ervoor zorgden dat verkoopcontracten werden gesloten met vooraf bepaalde commerciële entiteiten tegen prijzen die hoger waren dan de oorspronkelijke prijs met ongeveer UAH 280 miljoen (ongeveer $ 7,6 miljoen).”

Lozinski gaf geen commentaar op deze beschuldigingen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *