Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Fans van Manchester City hebben teruggeslagen op de aanvallende opmerkingen van coach Pep Guardiola.

Eerder liet de Spaanse coach weten dat de spelers van “Citizen” hun enthousiasme en goesting zijn kwijtgeraakt, erop wijzend dat hetzelfde geldt voor de fans die de laatste tijd stil zijn geworden.

Manchester City leed dit seizoen onder slechte resultaten en een laag niveau in de afgelopen wedstrijden in de Premier League, wat Guardiola ertoe bracht kritiek te uiten op de spelers en fans.

Talloze fans reageerden graag op een speciale manier op de uitspraken van de coach, die grote foto’s van Pep Guardiola bij zich had, terwijl ze op de tribune van het Etihad Stadium waren om de wedstrijd tussen “Citizen” en Wolverhampton Wanderers zondagavond bij te wonen. .

De fans bleven de hele wedstrijd zingen en zingen, ter ondersteuning van Guardiola en zijn spelers.

Manchester City versloeg Wolverhampton Wanderers in de 21e ronde van de Engelse Premier League met drie onbeantwoorde doelpunten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *