Stockholm, Zweden (CNN) – De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Tobias Billström, noemde anti-islam provocaties “verschrikkelijk” nadat een rechtse politicus zaterdag een kopie van de Koran had verbrand tijdens een door de politie goedgekeurd protest buiten de Turkse ambassade in Stockholm.

“Anti-islamitische provocaties zijn afschuwelijk… Zweden heeft verreikende vrijheid van meningsuiting, maar dat betekent niet dat de Zweedse regering, of ik, de geuite standpunten steunen”, zei Billstrom zaterdag in een tweet op zijn officiële Twitter-pagina. .

Het incident vond plaats tijdens een van de twee protesten die zaterdag door de politie van Stockholm waren goedgekeurd voor de Turkse ambassade.

Op videofragmenten van het incident is te zien hoe een rechtse anti-immigrantenpoliticus, Rasmus Paludan, een fotograaf toespreekt die een exemplaar van de Koran vasthoudt. Na zijn toespraak stak Paludan het boek in brand met een aansteker.

De politiewoordvoerder van Stockholm, Ola Osterling, vertelde CNN dat een kleine groep van 10 tot 15 mensen Paludan begroette, terwijl “enkele honderden” demonstranten zich aansloten bij andere pro-Turkse protesten aan de andere kant van de ambassade. protesteren.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *