Jeruzalem (CNN) – Meer dan 100.000 mensen hebben zaterdag in het centrum van Tel Aviv geprotesteerd tegen de regering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de geplande hervormingen van het gerechtelijk apparaat, volgens schattingen van de politie die door de Israëlische media zijn gemeld.

De politie zei dat duizenden mensen protesteerden in Jeruzalem en andere Israëlische steden.

De voorgestelde hervormingen, aangekondigd door de Israëlische minister van Justitie Yariv Levin, hebben tot doel de nominaties voor het Hooggerechtshof te hervormen via een beoordelingscommissie en het parlement in staat te stellen uitspraken van het Hooggerechtshof ongedaan te maken.

Dit is met name de derde week waarin tegenstanders van de regering van Netanyahu de straat op zijn gegaan om te protesteren, maar dit laatste is de grootste opkomst tot nu toe.

Het is opmerkelijk dat ongeveer 80.000 demonstranten vorige week protesteerden tegen de regering van Netanyahu en spandoeken omhoog hielden waarin Netanyahu werd vergeleken met de Russische president Vladimir Poetin en die zeiden dat Israël verandert in een semi-democratisch Hongarije en een theocratisch Iran. De demonstranten vertelden CNN dat ze kwamen uit angst voor de toekomst van Israël en om Netanyahu een bericht te sturen dat het publiek wat zij zien als de ontmanteling van de Israëlische democratie niet zal steunen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *