Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Ahmed Al-Ghamdi, voormalig directeur-generaal van de Mekka-commissie voor de bevordering van de deugd en de preventie van ondeugd, heeft op sociale media tot controverse geleid onder activisten na een artikel met de titel “Er is geen geldigheid tot afvalligheid.”

Een paar dagen geleden schreef Al-Ghamdi een artikel op de website “Erm News”, waarin hij zei: “Ik heb in mijn vorige artikel getiteld ‘Vrijheid in de islam’ laten zien dat wat is vastgelegd in de juridische teksten van de Qur’ an is de vrijheid van de mens in zijn religie, en dat er geen dwang is in religie, en dit wordt aangetoond door afvalligen te doden. Abstracte afvalligheid wordt vastgesteld in de boeken van islamitische jurisprudentie, en het antwoord daarop is dat dit ijtihad is, en expliciete, willekeurige, geldige tekst wordt niet bewezen in de abstracte afvalligheid die niet kan worden betwist.

Al-Ghamdi ging verder in zijn artikel en somde de redenen en bewijzen op, zeggende: “Hier zal ik het antwoord op de twijfels van dit bezwaar uitleggen, dat is als volgt: Ten eerste: van Ibn Masuda, die zei: De Boodschapper van God zei: ‘Het bloed van een moslim die getuigt dat er geen god is, is toegestaan. Naast God, en ik ben Gods Boodschapper, behalve met een van de drie: een leven voor een leven, een getrouwde echtbreker en iemand die zich afscheidt van zijn religie en de groep verlaat.” Ze zeiden: “Dit is een rapport in Two Sahihs waarin staat dat de afvallige moet worden gedood.” Omdat zijn baan de breedste is en hij een bedrieger is, en hij legde het uit met vloeken, dus wat ze vervloekten, zal niet van hem worden ontvangen.

En hij voegde eraan toe: “Ibn Al-Mubarak zei: De hadith van de mensen van Kufa werd gecorrumpeerd door Abu Ishaq en Al-A’mash. Al-Shadh Kony zei: Wie religieus wil worden met hadith, moet niet van Al nemen. -A’mash of uit Qatada, behalve wat ze zeiden: dat hebben we gehoord.. En Ibn Abd El-Barr rapporteert: Het gezegde dat fraude niet wordt geaccepteerd El-Amash ..” somt de redenen en andere bewijzen op.

Hieronder staan ​​talloze opmerkingen over het artikel en de antwoorden van Al-Ghamdi:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *