Meer dan 100.000 mensen namen zaterdag deel aan protesten in het centrum van Tel Aviv tegen de regering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en geplande gerechtelijke hervormingen, volgens schattingen van de politie, gerapporteerd door Israëlische media.

De Israëlische politie zei dat duizenden mensen protesteerden in Jeruzalem en andere steden.

De voorgestelde hervormingen, aangekondigd door de Israëlische minister van Justitie Yariv Levin, hebben tot doel de nominaties voor het Hooggerechtshof te hervormen via een beoordelingscommissie en het parlement in staat te stellen uitspraken van het Hooggerechtshof ongedaan te maken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *