Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking, Hussein Ibrahim Taha, heeft commentaar geleverd op de onrust veroorzaakt door het “verbranden van de Koran” tijdens demonstraties in de Zweedse hoofdstad Stockholm, te midden van een stortbui van internationale veroordeling.

Dit kwam in een verklaring van de organisatie, waarin stond: “De secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking, Zijne Excellentie de heer Hussein Ibrahim Taha, veroordeelde in de krachtigste bewoordingen de verachtelijke daad van extreemrechtse activisten door een kopie te verbranden van de Heilige Koran, vandaag, 21 januari 2023, voor de Turkse ambassade in Stockholm, Zweden, met toestemming van de Zweedse autoriteiten.

En ze vervolgde: “De secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking waarschuwt dat deze provocerende daad, die herhaaldelijk is gepleegd door elementen van extreemrechts, gericht is op moslims, hun heilige waarden beledigt en een ander voorbeeld is van de alarmerende niveau bereikt door islamofobie, haat, onverdraagzaamheid en xenofobie.”

De organisatie voegde in haar verklaring toe: “De secretaris-generaal van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking roept de Zweedse autoriteiten op om de nodige maatregelen te nemen tegen de daders van deze haatmisdaad… en roept op tot meer internationale inspanningen om herhaling van dergelijke daden te voorkomen. en voor solidariteit in de strijd tegen islamofobie.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *