Manchester City-spits Erling Haaland scoorde drie doelpunten in één wedstrijd voor de vierde keer in de Engelse Premier League dit seizoen en bezorgde City zondag een 3-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers.
Manchester domineerde de eerste helft en verdiende het om door te gaan met de kopbal van Haaland uit de uitgebreide voorzet van Kevin De Bruyne in de 40e minuut. Ilkay Gendogan vijf minuten na rust. En de Noorse spits maakte de hattrick compleet na het passeren van Riyad Mahrez.
Titelverdediger City verkleinde het gat op koploper Arsenal tot twee punten.
En de Noorse spits Haaland brak het record van voormalig Manchester United-spits Ruud van Nistelrooy als de snelste speler die vier keer in de Premier League drie doelpunten scoorde in één wedstrijd.
Haaland deed dit in 19 wedstrijden, terwijl Van Nistelrooy het in 65 wedstrijden deed.
Haaland scoorde 25 doelpunten in 19 competitiewedstrijden, wat genoeg was om de topscorerstitel in de afgelopen vier seizoenen binnen te halen.

De hattrick van Haaland levert punten op voor City en Wolverhampton

De hattrick van Haaland levert punten op voor City en Wolverhampton

De hattrick van Haaland levert punten op voor City en Wolverhampton

De hattrick van Haaland levert punten op voor City en Wolverhampton

De hattrick van Haaland levert punten op voor City en Wolverhampton

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *