Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Minstens 10 mensen zijn gedood en 10 zijn in het ziekenhuis opgenomen na een massale schietpartij in Monterey Park, Californië, op zaterdagavond, volgens het Los Angeles County Sheriff’s Office.

De afdeling zei dat de verdachte de plaats delict ontvluchtte en “op vrije voeten blijft”.

Monterey Park ligt in de San Gabriel Valley in Los Angeles County, ongeveer 11 kilometer van het centrum van Los Angeles.

De FBI werkt samen met het districtsbureau voor moordzaken, de politie van Monterey Park en andere instanties bij het onderzoek naar de massamoord.

Volgens de analyse van CNN vond de opname plaats in een dansstudio, omdat het netwerk een foto kon lokaliseren die zaterdagavond direct na de opname was gemaakt en vanuit de studio op sociale media was gepost.

Op die foto zijn in ieder geval twee mensen op de grond te zien. Een andere persoon is te zien liggend op de bank.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *