De clubleiding van Al-Hilal kondigde maandag de transfer aan van de Braziliaan Matthews Pereira, een speler van hun eerste elftal, naar het uitleensysteem tot het einde van het huidige seizoen.
En het officiële Twitter-account van de Blue Club schreef op het sociale netwerk: “Matheus Pereira wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Emirati-kant Al-Wehda.”
Van hun kant verwelkomde de Emirati-club de Braziliaan via een tweet waarin stond: “Al-Wahda Football Club Company heeft de Braziliaanse ster Matthews Pereira, 26, die in bruikleen komt van zusterclub Al-Hilal in Saoedi-Arabië, gecontracteerd als onderdeel van de de inspanningen van de club om de gelederen van het eerste elftal te versterken en te voldoen aan de eisen van de club. Succes”.
En het account “Sports Urgent” toonde eerder, op zondag, aan dat het management van Al Hilal besloot om de aanbiedingen die aan Pereira waren voorgelegd, met een technische beslissing in overweging te nemen, omdat zijn diensten tot het einde van het huidige seizoen niet nodig waren.
Pereira kwam begin augustus 2021 bij Al-Hilal en speelde 28 wedstrijden met Al-Azraq Al-Asimi in de Saudi Roshan League, waarin hij twee doelpunten scoorde en 11 doelpunten scoorde, en nam deel aan 3 wedstrijden in de King’s Cup en één wedstrijd in de Super Cup tegen Al-Faisaly, en in de AFC Champions League nam hij deel aan 7 wedstrijden, scoorde 3 doelpunten, won 3 titels met hem, de Saudi League, de AFC Champions League en de Super Cup.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *