Het eerste voetbalteam van Al-Hilal versloeg hun bezoekende team Abha met 2-1 in de wedstrijd die hen samenbracht in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyadh op zondag in de wedstrijd van de 14e ronde van de Saudi Roshen Professional League.
Al-Hilal heeft hun totaal op de eerste plaats tijdelijk verhoogd naar 32 punten, voordat ze het opnemen tegen Al-Nasr en Al-Ettifaq, die later worden gespeeld, terwijl Abha’s saldo bevroren is op 19 punten, op de zevende plaats.
De gastheren schoven op via de Zuid-Koreaanse Jang Hyun in de 21e minuut, en Salem Al-Dosari voegde het tweede doelpunt toe uit een strafschop (54), en Abdel Fattah Adam scoorde het enige doelpunt van Abha in de wedstrijd (29). .
De eerste helft van de wedstrijd was getuige van veel gemiste kansen van beide kanten, vooral Al-Hilal, wiens spelers op meesterlijke wijze kansen misten die werden geblokkeerd door de Kameroense Ibasi, de Abha-doelman, maar de Zuid-Koreaan Jang wist de achterkant van het Abha-net te vinden na het scoren van het voordeel van een kopbal die doelman Abha weigerde, om het doel in de 21e minuut schoon te maken.
Abhi had niet lang nodig om weer in het spel te komen en de scores gelijk te trekken toen de Tunesiër Saad Baqir een uitstekende pass maakte op Abdel Fattah Adam, die alleen voor het Hilali-doel stond, en die links van Blues-doelman Muhammad Al plaatste. Owais, die scoorde. een doelpunt om zijn team in de 29e minuut aan te passen.
Al-Hilal scoorde bijna een tweede doelpunt via de Argentijn Vito, maar zijn bal ging over de paal, dus nam Abha wraak met een nieuwe aanval waarbij hij bijna een doelpunt stal via Adam, maar de waarschuwing van Al-Owais ontzegde hem een ​​doelpunt, dus eerst de helft eindigde in een 1-1 gelijkspel.
Aan het begin van de tweede helft wist de Braziliaan Michel door te dringen tot in het strafschopgebied van Abha, waarbij hij werd bedreigd door Saeed Hamsal. Hierdoor kende de Bulgaarse scheidsrechter Georgi Kabakov een strafschop toe waaruit Salem Al-Dosari in de 54e minuut het tweede doelpunt voor zijn team maakte.
Na het tweede doelpunt voerde Al-Hilal zijn aanvallen op voor het derde doelpunt, en de Malinese Musa Marega voegde er bijna aan toe, ware het niet dat de Kameroense Ibasi vindingrijk was, die het gevaar uit zijn eigen doel verwijderde.
In de 16e ronde ontmoet Al-Hilal op 10 februari een tegenstander uit de Golf, terwijl Abha zijn tegenhanger uit de Golf ontvangt in de 15e ronde van de lokale competitie.

Al-Hilal staat aan de top van de Roshen League

Al-Hilal staat aan de top van de Roshen League

Al-Hilal staat aan de top van de Roshen League

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *