De Franse coach Rudi Garcia legde tijdens de training van zaterdag een manoeuvre op het volledige veld op ter voorbereiding op de wedstrijd van zondag met Al-Ettifaq in ronde 14 van de Saudi Roshen League.
De Franse coach besteedde aandacht aan zowel fysieke als technische aspecten, zo onderwierp hij de spelers op verschillende stations aan fysieke en tactische oefeningen.
De spelers verzamelden zich onmiddellijk na de training in het kamp om zich voor te bereiden op de persoonlijke ontmoeting, waar Cristiano Ronaldo, de legende van het Portugese voetbal, die onlangs in het team is aangekomen, naar verwachting voor het eerst zal verschijnen.
Het Nasrawi-team ontvangt hun tegenhanger, Al-Ettifaq, in het Marsoul Park Stadium, met als doel hun eerste competitieoverwinning in twee seizoenen te behalen, aangezien hun laatste overwinning op “Fares Al-Dahna” hen terugbrengt naar de tweede ronde van de competitie. versie van het seizoen 2019-2019, en won het vervolgens met een score van 3-2, waarna de twee teams elkaar 4 keer ontmoetten en wonnen. Oost-team een ​​keer, en 3 keer gelijk, waaronder twee “heen en weer” vorig seizoen.

Victory.. Garcia keurt het verdragsplan goed

Victory.. Garcia keurt het verdragsplan goed

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *