Van Turkije dat het bezoek van de Zweedse minister van Defensie afzegde na de demonstraties van “Koranverbranding”, de reactie van Egypte op Hassan Nasrallah, het hoofd van de particuliere Wagner Group, die het Russische leger bekritiseerde in een audio-opname, en de Britse premier die een boete, op nieuwe ontwikkelingen in de zaak Andrew Tate en zijn broer op beschuldiging van verkrachting en mensenhandel. … Hier is CNN’s dagelijkse samenvatting in het Arabisch met koppen van enkele van de belangrijkste verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Turkije heeft het aanstaande bezoek van de Zweedse minister van Defensie Pal Johnson aan het land geannuleerd, meldde het Turkse officiële persbureau Anadolu zaterdag, als reactie op de politie van Stockholm die toestond dat korans werden verbrand tijdens een gepland protest in de Zweedse hoofdstad.

Het Egyptische ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde op Hassan Nasrallah, de secretaris-generaal van Hezbollah in Libanon, en zijn recente verklaringen over de situatie in Egypte.

Yevgeny Prigozhin, de leider van de Russische huurlingengroep Wagner, was op audio-opname te horen en vervolgde zijn kritiek op het Russische leger door te zeggen dat Wagners groep “uitsluitend” de buitenwijk Bakhmut in Oekraïne had overgenomen.

De Britse politie maakte vrijdag bekend dat premier Rishi Sunak een boete heeft gekregen nadat een video die hij op zijn Instagram-profiel plaatste liet zien dat hij donderdag geen veiligheidsgordel droeg in een auto tijdens een bezoek aan Lancashire in het noordwesten van Engeland.

De controversiële internetster Andrew Tate en zijn broer Tristan zullen tot 27 februari in Roemeense politiehechtenis blijven nadat een Roemeense rechtbank hun detentie op vrijdag verlengde, vertelden de advocaten van Tate aan CNN-partner Antena 3.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *