Yevgeny Prigozhin, de leider van de Russische huurlingengroep Wagner, was op audio-opname te horen en vervolgde zijn kritiek op het Russische leger door te zeggen dat Wagners groep “uitsluitend” de buitenwijk Bakhmut in Oekraïne had overgenomen.

Prigozhin bekritiseerde het Russische defensiepersoneel en zei: “Ik heb acht jaar solide gevechtservaring, die in veel opzichten de ervaring overtreft van degenen die al tientallen jaren op het ministerie van Defensie hebben gediend.”

Aangenomen wordt dat Prigozhin meer wapens krijgt, aangezien op sommige foto’s Russische treinwagons op weg naar Noord-Korea te zien waren met antipersoonsraketten en raketgranaten, wapens die volgens de VS rechtstreeks naar de strijders van Prigozhin in Oekraïne werden gebracht.

Er zijn nu ook zorgen dat Noord-Korea meer dodelijk militair materieel specifiek naar Prigogine zal sturen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *