Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische delegatie die het World Economic Forum “Davos” in Zwitserland bijwoonde, benadrukte de marslijn van het Koninkrijk in vergelijking met de G20-landen, en hieronder zijn de hoogtepunten van wat ze zeiden, volgens het Saudi Press Agency.

Minister van Economie en Planning Faisal Al-Ibrahim:

Tijdens het World Economic Forum zei hij: “Vandaag de dag is het Koninkrijk een voorbeeld van wereldwijde groei, omdat we vorig jaar de snelste groei van de G-20-landen hebben gerealiseerd, en als we goed kijken naar het bbp, dat met 8,5% groeide. , zullen we zien dat onze niet-olie-activiteiten en de economie van onze particuliere sector zeer hoge groeipercentages bereikten.

In een paneldiscussie over wereldwijde belastinghervorming zei Al-Ibrahim: “Sinds de aankondiging van Saudi Vision 2030 hebben we ons gericht op het diversifiëren van onze inkomstenbronnen uit traditionele bronnen, om duurzame inkomsten op lange termijn te creëren en onze bronnen van inkomsten te diversifiëren. ook economische groei.”

Minister van Buitenlandse Zaken en Klimaatgezant, Adel Al-Jubeir:

Tijdens de dialoog getiteld “Revolutie van het stadsleven”, zei hij dat het project “The Line” het concept van slimme steden en stadsplanning naar een andere dimensie zal overbrengen, en dat het project “NEOM” een stap is in de richting van het bouwen van een milieuvriendelijke en duurzame stad met een hoge levenskwaliteit en weinig verkeer. Benadrukkend dat de slimme stad “NEOM” het Koninkrijk en de hele wereld een nieuw model van duurzaam en milieuvriendelijk stadsontwerp zal bieden.

Minister van Investeringen Eng. Khaled Al-Falih:

In een paneldiscussie getiteld “Reorganisatie van waardeketens”, legde hij de doelen uit die het onlangs gelanceerde Nationale Initiatief voor Wereldwijde Toeleveringsketens van het Koninkrijk zal bereiken en hoe de middelen, infrastructuur en geografie van het Koninkrijk kunnen worden gebruikt om de flexibiliteit van lokale en mondiale toeleveringsketens te verbeteren. . Hij zei: “Het doel van het Koninkrijk is om het National Global Supply Chain Initiative te lanceren, met als doel onze flexibiliteit te verbeteren en het Koninkrijk in staat te stellen een wereldwijd knooppunt te worden door gebruik te maken van onze sterke punten.”

Minister van Communicatie en Informatietechnologie, Abdullah Al-Sawaha:

In een paneldiscussie getiteld “The Industry and the World of Metaverse,” zei hij, “De huidige tweedimensionale wereld waarin we vandaag leven, is niet in overeenstemming met de doelen van de eenentwintigste eeuw. Ik ben een groot voorstander van Metaverse , die de volgende golf van ongelooflijke ervaringen voor klanten, bedrijven en de industrie zal leiden. We zullen academici, innovators en beleidsmakers samenbrengen in een experimentele omgeving om ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving voor innovatie werken.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *