Antoine Griezmann, eerste teamspeler van Atletico Madrid, scoorde en assisteerde toen zijn team terugkeerde naar winnende manieren na hun 3-0 overwinning op Real Valladolid in de Spaanse Primera Division op zaterdag.
Door doelpunten van Griezmann, Alvaro Morata en Mario Hermosa in de eerste helft vierde Atletico op de vierde plaats hun tweede overwinning in de laatste zeven competitiewedstrijden, terwijl Valladolid hun vijfde reeks verliezen op rij voortzette.
De hoofdstad domineerde het spel na alle drie de doelpunten binnen 10 minuten te hebben gescoord, nadat Griezmann’s slimme aanraking Morata in de 18e minuut voor het eerste doelpunt zorgde, waarna Griezmann een prachtige vijfde scoorde. , voor de Fransman om terug te keren en sterk deel te nemen aan het derde doelpunt, waar hij de bal uit een vrije trap van Hermosa schoot.
Het spel zakte een beetje in de tweede helft toen Atletico terug in de verdediging ging, terwijl een gefrustreerde Valladolid aandrong op een doelpunt maar er niet doorheen kon breken.
Atletico Madrid verhoogde hun saldo naar 31 punten op de vierde plaats, terwijl het saldo van Valladolid bevroor tot 17 punten op de zeventiende plaats.

Griezmann brengt Atletico terug naar de overwinning

Griezmann brengt Atletico terug naar de overwinning

Griezmann brengt Atletico terug naar de overwinning

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *