De eerste voetbalclub Eintracht Frankfurt won de Bundesliga-titel met een overwinning op de gast Schalke 04, en Freiburg verloor van de gastheer Wolfsburg.
Frankfurt vervolgde zijn carrière in de Bundesliga door Schalke met 04-3 te verslaan, terwijl Freiburg een zware nederlaag leed tegen Wolfsburg met 6-0.
In Dutch Bank Park schoof Jasper Lindstrom op met een doelpunt voor Frankfurt in de 22e minuut, en in de tweede helft voegden Rafael Burri en Aurelio Bota de tweede en derde doelpunten toe voor Frankfurt in de 84e en 90e minuut.
Frankfurt bracht hun totaal op 30 punten op de tweede plaats op doelsaldo van Freiburg, dat zakte naar de vierde plaats op doelsaldo achter het als derde geplaatste Union Berlin.
Bayern München leidt het Bundesliga-klassement met 35 punten, terwijl Leipzig op de vierde plaats staat met 29 punten, na een 1-1 gelijkspel met de Beierse club op vrijdag.
En in de Foxwagen Arena regelde Wolfsburg hun overwinning op Freiburg in de eerste helft, te midden van een ongelooflijke schittering van de Deense internationale spits Jonas Wind.
De jonge Oostenrijkse aanvaller Patrick Weimer opende de score voor Wolfsburg twee minuten na aanvang van de wedstrijd, waarna Wind een kampioensrol speelde en de tweede en derde doelpunten scoorde in de 28e en 37e minuut.
In de tweede helft scoorde Yannick Gerhardt het vierde doelpunt voor Wolfsburg in de 56e minuut, waarna Riddle Baku het vijfde doelpunt scoorde in de 80e minuut en Luca Waldschmidt zorgde voor de zesde strafschop in blessuretijd.
Dankzij deze overwinning schoof Wolfsburg op naar de zesde plaats, waarmee de score op 26 punten kwam.

Frankfurt grijpt de titel

Frankfurt grijpt de titel

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *