Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media verspreidden beelden van Golfleiders die Egypte en Jordanië ontmoetten in de hoofdstad van de VAE, Abu Dhabi, te midden van interactie en speculatie over de prijs en het type laarzen (schoenen) van de Egyptische president Abdel Fattah El- Sisi droeg tijdens de vergadering.

De president van Egypte verschijnt, bruine formele schoenen met donkergrijze broek en jas aan, zittend tussen de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad en de sultan van Oman, sultan Haitham, met de president van de Emiraten, de koning van Bahrein en de Koning van Jordanië.

Het officiële Emirates News Agency zei in een eerder rapport dat de bijeenkomst was belegd door de president van de Emiraten en afgelopen woensdag in de hoofdstad Abu Dhabi zou worden gehouden.

Het bureau verklaarde in zijn rapport dat “het staatshoofd tijdens hun broederlijke adviesvergadering met zijn broeders, de leiders van broederlijke landen, de tot stand gebrachte broederlijke betrekkingen en verschillende aspecten van samenwerking en gezamenlijke coördinatie zal bespreken die de stabiliteit en welvaart in de regio dienen. ” .”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *