(CNN) – Edwin “Buzz” Aldrin, die in 1969 de tweede persoon werd die op de maan liep, na zijn collega Neil Armstrong, trouwde met de “liefde van zijn leven” op zijn 93e verjaardag, vrijdag.

De voormalige astronaut kondigde zijn huwelijk aan op Twitter en schreef: “Op mijn 93e verjaardag… kondig ik graag mijn verloving aan met de liefde van mijn leven, Dr. Anka Vore. We werden verenigd in een heilig huwelijk tijdens een kleine privéceremonie in Los Angeles, zo opgewonden als weggelopen tieners.

Aldrin bedankte fans ook voor hun verjaardagswensen in een andere tweet op vrijdag. “Het betekent veel en ik hoop het grotere doel te blijven dienen voor vele revoluties rond de zon”, schreef hij.

In juli 1969 begonnen Apollo 11 Mission Commander Armstrong, Lunar Module-piloot Buzz Aldrin en Command Module-piloot Michael Collins aan de reis van bijna 400.000 mijl naar de maan. Ze deden er vier dagen over om hun bestemming te bereiken.

Neil Armstrong en Edwin “Buzz” Aldrin werden na 51 jaar de eerste mensen die op de maan liepen.

Armstrong was 2 uur en 32 minuten op het oppervlak van de maan en Aldrin, die hem volgde, bracht ongeveer 15 minuten minder door.

De twee astronauten plantten een Amerikaanse vlag, verzamelden maanstenen en voerden wetenschappelijke experimenten uit voordat ze terugkeerden naar het ruimtevaartuig. Ze spraken ook met president Richard Nixon op de radio van het Oval Office.

De drie astronauten keerden terug naar huis en werden als een held welkom geheten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *