(CNN) – De Britse politie heeft vrijdag aangekondigd dat premier Rishi Sunak een boete heeft gekregen nadat hij in een video verscheen die hij op zijn Instagram-account plaatste met zijn veiligheidsgordel losgemaakt in zijn auto tijdens een bezoek aan Lancashire in het noordwesten van Engeland op donderdag.

De politie van Lancashire kondigde op hun Twitter-account aan dat ze Sunak een boete hadden opgelegd nadat hij een video van hem zonder gordel op sociale media had geplaatst.

Aan de andere kant zei een woordvoerder van Downing Street dat Sunak “natuurlijk de straf zal respecteren”, en voegde eraan toe: “De premier is het er volledig mee eens dat dit een vergissing was en heeft zijn excuses aangeboden.”

Een woordvoerder zei eerder dat Sunak “zijn excuses heeft aangeboden voor de fout en ik denk dat het belangrijk is om dat te doen, omdat mensen veiligheidsgordels moeten dragen.”

In het VK kan het niet dragen van een veiligheidsgordel leiden tot een boete van maximaal £ 500, tenzij er een geldig excuus is.

Dit is de tweede keer dat de politie Sunak heeft gestraft terwijl hij een openbare dienst vervulde.

In augustus 2022 legde de politie de toenmalige minister van Financiën Sunak en oud-premier Boris Johnson een boete op voor het bijwonen van feesten die vanwege het coronavirus de quarantaineregels schonden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *