(CNN) — De Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, zei vrijdag dat Rusland “geen munitie meer heeft en zware verliezen lijdt tijdens de gevechten in Oekraïne”.

“Rusland wendt zich nu tot zijn weinige overgebleven partners om zijn tragische en onnodige invasie van Oekraïne te bevoorraden, maar zelfs Iran en Noord-Korea zullen niet toegeven dat ze wapens aan Moskou hebben geleverd”, voegde Austin eraan toe tijdens een bijeenkomst van het Oekraïense ministerie van Defensie. Liaison Group op de Amerikaanse luchtmachtbasis in Ramstein, West-Duitsland. Vergelijk dat eens met de overweldigende steun voor een vrij en soeverein Oekraïne die in deze zaal wordt vertegenwoordigd.

Het is belangrijk op te merken dat Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov eerder op vrijdag zei dat eventuele nieuwe leveringen van zware wapens die door de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie “NAVO” aan Kiev worden geleverd “niets zullen veranderen” in termen van het bereiken van Ruslands doelen in Oekraïne.

Peskov benadrukte dat men het belang van de levering van wapens niet moet overdrijven, in termen van de mogelijkheid dat er iets verandert, en zei: “Al deze tanks hebben onderhoud en reparatie nodig, enzovoort. Het zal dus de problemen voor Oekraïne vergroten, maar het zal niets veranderen aan de vorderingen van de Russische zijde bij het bereiken van haar doelen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *