De teams van Al-Rawda en Hajar deelden de top van het eersteklas handbalclubkampioenschap met elk 28 punten, na het winnen van de wedstrijden van de 18e ronde op zaterdag.
De resultaten van de onderlinge rondes resulteerden in een overwinning van één doelpunt voor Al-Rawdah, de leider, op rivalen Al-Jeel (29-30), en Hajar wist een ruime overwinning te behalen op Al-Nujoom (51 -23), en Al-Khuwaylidiyah versloeg Al-Jazir met de score (27-24) en Al-Adalah won van Al-Thaqbah won (31-24), Al-Fateh versloeg Al-Fayha (31-39) en Al Hidaya versloeg Al-Salam (31-29).
Met deze resultaten leidt Al-Rawdah de ranglijst met 28 punten, met een doelsaldo van concurrent Hajar, die tweede staat met dezelfde verhouding, daarna Al-Khuwailediyah op de derde plaats met 27 punten, en Al-Adalah, de teams van Al-Hidaya en Al-Fateh staan ​​op de vierde, vijfde en zesde plaats met 25 punten, gevolgd door Al-Salam op de zevende plaats. Al-Thaqaba staat met 19 punten op de achtste plaats met 13 punten, gevolgd door Al-Fayha op de negende plaats met 12 punten, dan Al-Jeel op de tiende plaats met 8 punten, gevolgd door Al-Jazira op de elfde plaats met 6 punten, en de team Al -Nujoom staat onderaan de tafel zonder een enkel punt.

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

Al-Rawda en Hajar delen de leiding in de eerste hand

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *