Het eerste voetbalteam van Al-Hilal voltooide de voorbereidingen op het veld om het op zondag op te nemen tegen hun tegenstander, Abha, met een avondtraining op zaterdag, die vooral gericht was op technische aspecten.
Aan het begin van de training onderwierp de Argentijnse coach Ramon Diaz de spelers aan fitnessoefeningen, waarna hij een reeks tactische zinnen toepaste die hij voor Abha wilde aannemen, en eindigde met een technische manoeuvre op een deel van het veld.
Ondertussen zette de Nigeriaanse spits Odoyon Ighalo zijn revalidatieprogramma voort, dat onder meer fitness en verschillende baloefeningen omvatte.
Al-Azraq zal de inspanningen van Ighal missen nadat hij een spierblessure opliep tijdens de wedstrijd tegen Al-Ittihad, die plaatsvond op 5 januari, in de 12e ronde van de Saudi Roshan League, die zijn team won met een nul op zijn naam. handtekening.
De hoofdstad gaat de wedstrijd tegen Abha in met de ambitie om een ​​tweede overwinning op rij te behalen en in de competitieve cirkel aan de top van de tafel te blijven, aangezien het op de tweede plaats staat met 30 punten.

Al-Hilal voert Abha's plan uit... en Ighalo raakt de bal aan

Al-Hilal voert Abha's plan uit... en Ighalo raakt de bal aan

Al-Hilal voert Abha's plan uit... en Ighalo raakt de bal aan

Al-Hilal voert Abha's plan uit... en Ighalo raakt de bal aan

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *