Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten verspreidden beelden van een aanval op een persoon die opzettelijk zijn auto in Hail crashte op sociale media, wat leidde tot reacties.

De Saoedische algemene beveiliging plaatste op zijn officiële Twitter-pagina twee foto’s, een met de circulerende videoclip en de andere met de twee personen in kwestie na hun arrestatie.

En de openbare veiligheid zei in een verklaring: “De politie van de regio Hagel arresteerde twee burgers die in een video op sociale netwerken verschenen, een ander aanvielen en opzettelijk tegen zijn voertuig botsten vanwege een eerder conflict tussen hen”, eraan toevoegend: “Ze waren gestopt en er zijn regelmatig maatregelen tegen hen genomen.”

Hij voegde eraan toe dat twee mensen “zijn doorverwezen naar het openbaar ministerie en dat de arrestatieprocedure voor degenen die de inhoud hebben gedocumenteerd en gepubliceerd, is voltooid.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *