Nadat het Jordaanse parlement woensdagochtend besloot om parlementslid Muhammad Enad Al-Fayez te verwijderen, met een meerderheid van 92 stemmen voor de verwijdering van 110 parlementsleden die een besloten zitting van het parlement bijwoonden om de kwestie te bespreken.
De beslissing kwam toen de afgezette plaatsvervanger een brief stuurde aan de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman over hulp aan Jordanië, die volgens sommigen van degenen die het niet met hem eens zijn “verstoken is van bewijs en feiten”.
Parlementslid Khalil Attia beschreef het besluit om hem te ontslaan als “correct en welverdiend”.

Hij benadrukte ook de noodzaak voor “elke vertegenwoordiger om verantwoordelijkheid te dragen voor elke beslissing die hij neemt of elke actie die hij onderneemt”, en benadrukte het bestaan ​​van een intern systeem, grondwet en brieven waaraan hij zich moet houden, zonder individueel te handelen.
Van zijn kant zei de parlementariër en voormalig hoofd van de Orde van Advocaten, Saleh Al-Armouti, dat het proces van de afgezette plaatsvervanger Al-Fayez binnen de jurisdictie van de gerechtelijke autoriteiten valt met betrekking tot de overtreding tegen hem op basis van het Wetboek van Strafrecht, volgens aan de beslissing van de Juridische Commissie.

Hij gaf in een verklaring aan CNN in het Arabisch aan dat hij niet was verwezen naar een intern geschreven boek voor ondervraging of verduidelijking van zijn bericht, en dat de hulpsheriff zich niet kon verdedigen.
Armouti was een van de 18 afgevaardigden die tegen de verwijdering stemden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *