Op vrijdag voltooide het eerste voetbalteam van Al-Wehda hun veldvoorbereidingen voordat ze tegenover hun tegenstanders, Al-Ta’i, stonden in het King Abdulaziz Sports City Stadium in Makkah Al-Mukarramah, in de 14e ronde van de Saudi Roshan League op zaterdag.
De Chileense coach Luis Sierra concentreerde zich op de technisch-tactische aspecten en de uitvoering van een reeks zinnen in krappe ruimtes tijdens de training van vrijdag, waarna Sierra zijn spelers voor het einde in twee groepen verdeelde en de bal met één aanraking aanspeelde van de training, schieten van buiten het strafschopgebied.
Het is vermeldenswaard dat het team van Al-Wahdawi de 14e plaats in de tabel bezet met 12 punten, die ze verzamelden uit drie overwinningen en hetzelfde aantal gelijkspel, terwijl ze zes keer werden verslagen.

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

Sierra rust de eenheid voor Tayi uit met richtwapens

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *