Club Al-Nasr kondigde officieel de ondertekening aan van Nawaf Bushel, een 22-jarig lid van het eerste team van Al-Fateh, en nam hem op in hun gelederen.
En Al-Riyadiah gaf in een tweet gepubliceerd op zijn officiële account op het sociale netwerk Twitter aan dat het management van de Al-Nasr-club een contract had getekend met Bushel van de Al-Fateh-club, nadat het management van zijn club ermee instemde om te verkopen de resterende looptijd van zijn contract.
En de Al-Asimi-club verklaarde op zijn officiële Twitter-account dat Musli Al-Muammar, de voorzitter van de raad van bestuur, een contract heeft getekend met de speler dat loopt tot 2027, en dat de resterende periode van zijn contract is uitgekocht.
Al-Nasr plaatste foto’s van de voorzitter van de club, in het gezelschap van de spelers, in het nieuwe shirt van zijn club, nadat de ondertekeningsceremonie voorbij was.
Het is opmerkelijk dat Nawaf Bushel, een rechtsbuiten, voornamelijk tijdens het huidige seizoen met Al-Fateh deelnam aan de Roshen Saudi Professional League-competities, en tweemaal werd gewisseld, en bovendien bijdroeg aan het creëren van zeven kansen met zijn voormalige team. tot het verplaatsen van 18 de bal, blokkeerde tweemaal schoten en onderschepte de bal 21 keer, en zijn slagingspercentage bij penetratiepogingen bereikte 63,6%.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *