Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het voorzitterschap van de Libanese ministerraad heeft aangekondigd dat het alle speciale fasen van het betalen van het aan de Verenigde Naties verschuldigde bedrag heeft voltooid na het nieuws over de opschorting van het stemrecht in de Algemene Vergadering door Libanon.

De Libanese premier zei op Twitter: “In het licht van het nieuws dat door de media is gemeld over de opschorting van het stemrecht van Libanon in de organen van de Verenigde Naties als gevolg van het niet betalen van bijdragen in het kader van de begroting van de internationale organisatie, het ministerie van Buitenlandse Zaken en Emigranten is belangrijk om duidelijk te maken dat alle speciale fasen van de betaling van het gevraagde bedrag zijn voltooid.”

En het voorzitterschap van de Libanese regering zei verder: “En na de contacten die werden gelegd met elk van de premiers en Zijne Excellentie de minister van Financiën, werd het duidelijk dat het uiteindelijke betalingsproces rechtstreeks zal plaatsvinden op een manier die behoudt de rechten van Libanon bij de Verenigde Naties’, zei ze.

VN-secretaris-generaal Antonio Guterres zei donderdag in een bericht dat Libanon een van de zes landen was die hun stemrecht verloren omdat ze niet aan de minimumbijdragen voldeden, samen met Venezuela, Zuid-Soedan, Gabon, Dominica en Equatoriaal-Guinea.

Volgens artikel 19 van het Handvest van de Verenigde Naties verliezen leden met een betalingsachterstand gelijk aan of groter dan het bedrag van hun bijdragen over de voorgaande twee volle jaren hun stemrecht. De Algemene Vergadering heeft ook de bevoegdheid om te beslissen “als de niet-betaling wordt veroorzaakt door omstandigheden waarover het lid geen controle heeft”, in welk geval de staat zijn stemrecht niet verliest.

In het bericht van de secretaris-generaal staat dat de minimale betaling die nodig is om het stemrecht in Libanon te herstellen, een miljoen en 835 duizend en 303 dollar is.

Al meer dan drie jaar heeft Libanon “de meest verwoestende meervoudige crisis in zijn recente geschiedenis” doorgemaakt, zoals beschreven door de Wereldbank.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *