Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Cristiano Ronaldo gaf commentaar op de botsing tussen Lionel Messi en zijn volgelingen, in de “Riyadh Season Cup-wedstrijd”, tussen de Saoedische sterren Al-Nasr Club en Al-Hilal Club met de Franse club Paris Saint -Germain, dat donderdagavond in het King Fahd International Stadium wordt afgesloten met de zege van laatstgenoemde met vijf doelpunten tegen vier.

De Portugese ster plaatste foto’s op zijn Twitter, waarvan hij er één nam met de Argentijnse ster, en merkte op: “Ik ben blij om terug in de stadions te zijn en doelpunten te maken, en het is leuk om wat oude vrienden te zien.”

Ronaldo ontmoette zijn rivaal Messi voor het eerst sinds december 2020.

Cristiano Ronaldo scoorde twee doelpunten tegen de Parijse club en won de prijs voor de beste speler in de Riyadh Season Cup-wedstrijd, terwijl Lionel Messi één doelpunt scoorde.

De afgelopen jaren waren we getuige van een intense competitie tussen de Portugese ster en zijn Argentijnse collega, ze wisselden successen en titels uit.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *