Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, zei vrijdag dat eventuele nieuwe leveringen van zware wapens van de NAVO aan Kiev “niets zullen veranderen” wat betreft het bereiken van de doelen van Rusland in Oekraïne.

We hebben herhaaldelijk gezegd dat deze leveringen niets fundamenteels zullen veranderen, maar Oekraïne alleen maar in de problemen zullen brengen”, voegde Dmitry Peskov, de perssecretaris van de Russische president Vladimir Poetin, eraan toe tijdens zijn dagelijkse persconferentie.

Peskov gaf aan dat men het belang van de levering van wapens aan Kiev niet moet overdrijven, in termen van de mogelijkheid dat er iets verandert, en zei: “Al deze tanks hebben onderhoud en reparatie nodig, enzovoort. Iets in termen van de voortgang van de Russische kant bij het bereiken van zijn doelen.”

Een woordvoerder van het Kremlin bevestigde dat Rusland de situatie met betrekking tot Amerikaanse pogingen om Latijns-Amerikaanse landen over te halen om wapens te leveren aan Oekraïne “nauwlettend volgt”. Volgens Peskov heeft Moskou “geen hoop” op verbetering van de betrekkingen met Washington in de nabije toekomst.

Peskov legde uit dat het tijdens “de afgelopen twee jaar van het presidentschap van Biden erg slecht is geweest voor onze bilaterale betrekkingen, aangezien de bilaterale betrekkingen nu misschien op het laagste niveau in de geschiedenis staan, en er is geen hoop op verbetering ervan in de nabije toekomst. .”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *