Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Duizenden fans vierden vrijdagavond het Iraakse nationale team in een grote feestarena in de Iraakse hoofdstad Bagdad, nadat het team de titel van de Arab Gulf Cup had gewonnen, in zijn vijfentwintigste editie.

Velen scandeerden en staken vuurwerk af, naast het dragen van nationale vlaggen en een beeltenis van het Gulf Championship, terwijl de Iraakse teambus tussen de fans dwaalde.

Het Iraqi News Agency (INA) heeft aangekondigd dat premier Muhammad Shia’ al-Sudani zaterdag de spelers van de “Lions of Mesopotamia” zal ontvangen.

Het Iraakse nationale team won de 25e titel in de Gulf Cup in hun voordeel, nadat ze hun Omaanse tegenhanger met drie tegen twee hadden verslagen in de laatste wedstrijd.

Dit is de eerste titel voor de Lions of Mesopotamia in 35 jaar, aangezien de laatste Gulf Championship-kroon van het team in 1988 was.

Het nationale team van Irak werd het tweede nationale team in het aantal gouden medailles dat 4 keer werd gewonnen in de Arabian Gulf Cup, achter het als eerste geplaatste nationale team van Koeweit, dat de titel 10 keer won.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *