Dinsdagnacht werd een gezin wakker door een ongewoon geluid dat uit hun schoorsteen kwam. Volgens ooggetuige Taylor Alvarez zagen ze alleen maar ‘chaos, drama en een man die vastzat in een schoorsteen’.

De familie hoorde vreemde geluiden en kende de bron van het geluid niet, en nadat ze de zaak hadden onderzocht nadat ze waren gewaarschuwd door een hond, ontdekten ze dat een persoon vastzat in de schoorsteen.

De familie verwittigde onmiddellijk de politie, waarop de politie en de brandweer ter plaatse kwamen om de man te redden.

Familieleden denken dat de man zich probeerde te verbergen voor de politie – aangezien de politie eerder een man had achtervolgd die uit zijn auto rende en blijkbaar besloot door een schoorsteen te springen, maar dit is niet bevestigd.

De reddingswerkers verwijderden de steen om wat lucht binnen te laten zodat de man kon ademen, en de man werd uiteindelijk verlost van zijn beproeving aangezien de hele redding ongeveer 4 uur duurde.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *