Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Turki Al-Sheikh, hoofd van de Algemene Directie van Entertainment in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en eigenaar van de Spaanse club Almeria, gaf commentaar op de prestaties van de speler Kylian Mbappe tijdens de wedstrijd “Riyadh Season Cup”, die de Saoedische sterren Al-Nasr Club en Al-Hilal Club samenbracht met het Franse Paris Saint-Germain.

Turki Al-Sheikh schreef op zijn Twitter: “Embappe is een speler die mentaal moe is… hij zou niet moeten voetballen… hij zou 100 meter moeten racen… de toekomst is erg moeilijk… hij is niet mogelijk!” , specifiek verwijzend naar de kracht van de Franse aanvaller in termen van snelheid.

De 23-jarige Mbappe droeg 3 goals bij voor de Parijse club, scoorde een doelpunt vanaf de penaltystip en registreerde twee assists.

De teamgenoten van Kylian Mbappé beslisten de wedstrijd van de “Riyadh Season Cup” in hun voordeel, na het verslaan van de sterren van “Al-Alamy” en “Al-Hilal Blue” met vijf doelpunten tegen vier, in de wedstrijd die werd gehouden in de King Fahd grond. Internationaal Stadion, op donderdagavond.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *