Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische minister van Buitenlandse Zaken, prins Faisal bin Farhan, zei dat het partnerschap van het Koninkrijk met Rusland “de stabiliteit” van de oliemarkten garandeert, in de marge van een economische conferentie in Davos, Zwitserland.

Dit kwam in een interview met de prins voor Bloomberg, waarvan uittreksels werden gepubliceerd door het Saoedische ministerie van Buitenlandse Zaken op zijn officiële Twitter-pagina, waar hij zei: “We hebben een zeer belangrijk partnerschap met Rusland in relatie tot OPEC +, een partnerschap dat heeft gezorgd voor stabiliteit op de oliemarkt, en dit is een belangrijk partnerschap voor ons, dat nog steeds de belangrijkste bron van onze inkomsten is. “

Hij vervolgde en zei: “Ook (het partnerschap) is belangrijk voor de internationale gemeenschap. We zien dat andere energiebronnen getuige zijn van grote prijsschommelingen en we zijn erin geslaagd de relatieve stabiliteit van olie te handhaven, en dat is belangrijk. We zullen het met Rusland afhandelen, en we zullen met Rusland afrekenen zoals we hebben besproken om een ​​manier te vinden om het conflict op te lossen. “

Hij voegde eraan toe: “We hebben andere problemen met Rusland waar we aan werken, en we werken ook samen met Oekraïne, omdat het onze belangrijkste handelspartner is.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *