Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Na drie jaar van pandemische reisbeperkingen vieren miljoenen gezinnen over de hele wereld het nieuwe maanjaar, dat wordt beschouwd als de belangrijkste feestdag op de Chinese kalender.

Een man maakt een standbeeld schoon in een tempel in Surabaya, Indonesië, 15 januari, plain_textCredit: Juni Kriswanto/AFP/Getty Images

Het vijftiendaagse feest – ook wel bekend als het Lentefestival – begint dit jaar op 22 januari, wanneer het Jaar van het Konijn het Jaar van de Tijger vervangt.

nieuw maanjaar
Een kind kijkt op 14 januari naar een gigantische lamp in de vorm van een konijn in een museum in Beijing, plain_textCredit: VCG/Getty Images

Traditionele vieringen van het nieuwe maanjaar omvatten de uitwisseling van rode wenskaartenveloppen met geldsommen, vuurwerk, leeuwendansen en reizen.

Nieuw maanjaar
Forenzen op een treinstation in Guangzhou, China, bereiden zich voor om terug te keren naar hun geboorteplaats voor het nieuwe maanjaar, plain_textCredit: John Ricky/Anadolu Agency/Getty Images

Op het vasteland van China keren veel Chinezen tijdens Chunyun, de 40 dagen durende periode rond het festival, terug naar hun geboorteplaats om feest te vieren met hun families – vaak aangeduid als ‘s werelds grootste menselijke migratie.

Nieuw maanjaar
Deelnemers treden op tijdens het Grebeg Sudiro-festival in Surakarta, ook wel bekend als Solo, Indonesië, plain_textCredit: Robertus Pudyanto/Getty Images AsiaPac/Getty Images

En dit jaar, nadat China eindelijk de beperkingen met betrekking tot COVID-19 heeft versoepeld, wordt verwacht dat meer gezinnen binnen en buiten het land samen kunnen komen om het nieuwe jaar te vieren.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *