11/06/2020 Vaccinatiecampagne in Peru. ZUID-AMERIKA POLITIEK PERU LATIJNS-AMERIKA INTERNATIONAAL MARIANA BAZO / ZUMA PERS / CONTACT FOTO

voorzitter van de ministerraad, Alberto Otarolaover vaccins gesproken bivalent van covid-19 en hoe deze applicatie te beheren. Dat meldde hij tijdens een toespraak voor het Congres van de Republiek.

Tijdens de presentatie van zijn kabinet deed de premier verslag van de komst van dit vaccin, dat burgers tot een jaar lang meer bescherming zal bieden.

“Oudere mensen die de vorige vier doses hebben gehad, zullen het kunnen krijgen. Dit vaccin is een combinatie van formules die tot een jaar bescherming bieden, en niet slechts vier of vijf maanden, zoals het vorige”, zei Alberto Otárola.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: De controleur ontdekte dat de bivalente vaccins een maand geleden in Peru aankwamen, ondanks de aankondiging voor januari 2023.

In die zin riep de leider van de PCM de bevolking op om die van hen te voltooien vaccinatie schema met de voorraden die er zijn, want er zijn er maar weinig geïmmuniseerd.

“Het aantal regelmatig gevaccineerde mensen is laag: slechts 25 procent van de burgers boven de 60 jaar heeft de vierde dosis gekregen, terwijl dit percentage tussen de 70 en 80 procent zou moeten liggen”, zei hij.

Van haar kant nam de minister van Volksgezondheid, Rosa Gutiérrez Palomino, deel aan de symbolische daad van het vaccineren van medisch personeel op het hoofdkantoor van de Faculteit Geneeskunde van Peru (CMP).

“Voor ons is het belangrijk om bivalente vaccinatie te beïnvloeden, zodat onze experts gezond zijn en voor de bevolking kunnen blijven zorgen. Ik wil de bevolking vragen om niet toe te geven. Het belangrijkste is om te werken aan het toepassen van een regulier vaccinatieschema. We willen geen kinderen met polio of andere ziekten die door vaccinatie kunnen worden voorkomen”, zei hij.

Vaccinatie in Peru.  tegen COVID-19.  (Andes)
Vaccinatie in Peru. tegen COVID-19. (Andes)

Zoals uitgelegd door het ministerie van Volksgezondheid op zijn website is het een boost die twee componenten bevat: de eerste beschermt ons tegen het oorspronkelijke virus en de tweede tegen de afstamming van de omicron-variant die in de wereld heerst. Dit vaccin zorgt voor een betere immuunrespons tegen de nieuwe lijnen van Covid-19.

De Minsa Hij specificeerde dat het nodig zal zijn om elk jaar tegen dit virus te vaccineren “net als tegen de griep”.

Mis het niet: Peru bereidt zich voor op nieuwe uitbraken van COVID-19 in China

“Als we het hebben over de eerste of tweede dosis, is dat omdat er iets nieuws verschijnt, hier versterken we de immuniteit tegen de variant”, zei hij. Leslie Sotoeen arts voor infectieziekten in het Cayetano Heredia Hospital for Infobae.

Een andere twijfel die onder mensen circuleert over bivalente vaccinatie heeft te maken met bijwerkingen, namelijk:

♦ Pijn op de toedieningsplaats (hand)

♦ Algemene malaise

♦ Koorts

Volgens zijn persoonlijke ervaring verklaarde Soto dat de klachten na één tot twee dagen kunnen verdwijnen.

LEES VERDER

Bivalente vaccins: effecten, gebruik en alle verwarring over deze nieuwe booster tegen COVID-19

Bivalent vaccin: wie krijgt de dosis en op welke leeftijd?

COVID-19: Hoe werkt het bivalente vaccin dat in januari in Peru aankomt?

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *