Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Raghad, de dochter van de voormalige Iraakse president Saddam Hoessein, plaatste een foto van het Iraakse team na het winnen van de titel van de Arabische Golfbeker, waarbij ze donderdagavond landgenoot Omani met 3-2 versloeg, te midden van verzet tussen activisten op sociale media. sociaal voor deze prestatie.

Raghad Saddam Hoessein zei, in reactie op een foto die ze op haar officiële Twitter-pagina plaatste: “Leeuwen van Mesopotamië, helden, ik feliciteer jullie met deze prachtige overwinning. Je bracht vreugde in ons hele hart.. Moge God je beschermen en je steunen met zijn overwinning.. Ik feliciteer Irak en zijn volk met deze voetbalprestatie.”

Muqtada al-Sadr, de leider van de sjiitische sadistische beweging in Irak, wakkerde de interactie aan met een verklaring die hij uitbracht na de overwinning van Irak, waarin hij zei: “Felicitaties aan ons volk en ons Iraakse team voor een geweldige overwinning in de laatste wedstrijd van de (Arabian Gulf) Cup in zijn vijfentwintigste editie, die werd gehouden in ons geliefde Irak. We danken ook alle Arabische teams. Die met ons hebben deelgenomen aan deze sessie die Irak terugbracht naar de Arabische gelederen in een nieuwe gedaante vol liefde en vrede.

Het Koeweitse mediakanaal Fajr Al-Saeed reageerde op de verklaring van Al-Sadra met een tweet waarin stond: “Zijne Eminentie, de heer Azam, treft Argentinië. Hij zette ze tussen haakjes. Ze raakten van streek en zeiden dat hij zich moest verontschuldigen. Wat is er mis met hen… Zijne Eminentie zegt u dat het genoeg is voor later.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *