(CNN) – De Amerikaanse stafchef, generaal Mark Milley, zei vrijdag dat de oorlog van Rusland in Oekraïne “waarschijnlijk zal eindigen in onderhandelingen, niet op het slagveld”.

“Vanuit militair oogpunt sta ik er nog steeds op dat het heel, heel moeilijk zal zijn om Russische troepen te verwijderen van elke centimeter die Rusland dit jaar in Oekraïne bezet”, zei Milley op een persconferentie na een bijeenkomst van de bondgenoten van Oekraïne, georganiseerd door de Verenigde Naties. Staten. . Staten op vliegbasis Ramstein in Duitsland. .

Hij vervolgde: “Wat kan gebeuren, is doorgaan met het verdedigen en stabiliseren van de frontlinie, en ik denk dat het mogelijk is om dat te doen, en dat hangt af van de levering en training van al dat materiaal.”

“Ik denk dat het heel, heel goed mogelijk is dat de Oekraïners een offensieve operatie lanceren om zoveel mogelijk grondgebied te bevrijden”, zei hij.

Voorafgaand aan de bijeenkomst over militaire hulp aan Oekraïne, kondigde het Pentagon een militair hulppakket van $ 2,5 miljard aan voor Oekraïne, inclusief voor het eerst Stryker-pantservoertuigen en meer Bradley-gevechtsvoertuigen die zouden kunnen worden gebruikt tegen een mogelijke Russische aanval in Oekraïne. Oekraïne dit voorjaar.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *