(CNN) — Amerikaanse en Oekraïense bronnen vertelden CNN dat CIA-directeur William Burns vorige week een ontmoeting had met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky in Kiev.

De bronnen voegden eraan toe dat Burns Zelensky in de lente informeerde over de Amerikaanse verwachtingen met betrekking tot het verloop van de oorlog.

De geheime bijeenkomst komt wanneer Amerikaanse functionarissen een mogelijke Russische aanval in de komende maanden nauwlettend in de gaten houden, en te midden van een verhit debat tussen de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten over het al dan niet sturen van geavanceerde langeafstandswapens naar Oekraïne.

De westerse ministers van Defensie komen vrijdag bijeen om extra wapenleveranties aan Oekraïne te bespreken.

“Burnes reisde naar Kiev, waar hij zijn Oekraïense inlichtingencollega’s en president Zelensky ontmoette en onze voortdurende steun voor Oekraïne in zijn verdediging tegen Russische agressie versterkte”, zei de Amerikaanse functionaris in een verklaring.

William Burns, een ervaren diplomaat, heeft het vertrouwen van Kiev gewonnen en de reis van vorige week was niet zijn eerste. Hij maakte twee opeenvolgende aangekondigde reizen naar Kiev in oktober en november vorig jaar, het bezoek viel samen met een reeks Russische raketaanvallen in heel Oekraïne.

The Washington Post berichtte voor het eerst over het nieuws van de recente bijeenkomst.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *