(CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden zei donderdag dat hij “geen spijt” heeft van het vinden van geheime documenten op zijn locaties.

Op de vraag van een journalist of hij er spijt van heeft dat hij het eerdere bestaan ​​van documenten in zijn privékantoor in Washington en zijn huis in Delaware niet publiekelijk heeft onthuld, antwoordde Biden dat hij “er geen spijt van heeft dat er niets in die documenten stond”.

“We werken volledig mee en kijken uit naar een snelle oplossing van deze zaak, en ik doe wat de advocaten willen.”

Alvorens de vraag te beantwoorden, uitte de Amerikaanse president zijn kennelijke frustratie over de voortdurende vragen over het onderwerp, aangezien voor het eerst werd onthuld dat geheime documenten eerst in zijn kantoor in Washington en vervolgens in zijn woning in Wilmington, Delaware, waren gevonden.

Hij verklaarde: “We vonden een groep documenten die op de verkeerde plaats werden bewaard en we hebben ze onmiddellijk overhandigd aan de archieven en het ministerie van Justitie.”

Op zondag bekritiseerde James Comer, voorzitter van de Amerikaanse House Oversight Committee, Biden en zijn team voor het omgaan met geheime documenten en kondigde op CNN’s “State of the Union” aan dat hij op zoek was naar aanvullende informatie over de zaak.

“We zouden nooit hebben geweten van het bezit van geheime documenten als de onderzoeksrapportage er niet was geweest dat de CBC op de een of andere manier had gelekt, waaruit bleek dat het vóór de verkiezingen was gebeurd, dus de administratie was niet transparant over wat ermee aan de hand was,” de Kentucky Republikein vertelde CNN’s Jake Tapper. “President Biden heeft geheime documenten, en we willen hier gewoon gelijke behandeling wat betreft hoe zowel voormalig president (Donald) Trump als huidig ​​president Biden de documentkwestie hebben afgehandeld.”

De documenten werden in november gevonden door de persoonlijke advocaten van Joe Biden toen ze de dossiers in een afgesloten kluis stopten terwijl ze zich voorbereidden om een ​​kantoor in het “Ben Biden Center for Diplomacy and Global Engagement” te verlaten, aldus de advocaat van het Witte Huis van Biden.

CNN meldde eerder dat de documenten enkele uiterst geheime bestanden bevatten die informatie bevatten die is verkregen uit inlichtingenbronnen, evenals Amerikaanse inlichtingenmemo’s en mediamateriaal over onderwerpen als Oekraïne, Iran en het Verenigd Koninkrijk.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *