(CNN) – Het Pentagon heeft donderdag een nieuw militair hulppakket van $ 2,5 miljard voor Oekraïne aangekondigd, inclusief gevechtsvoertuigen die dit voorjaar kunnen worden gebruikt tegen een mogelijke Russische aanval.

Het pakket, aangekondigd een dag voordat een internationale coalitie in Duitsland bijeenkomt om aanvullende hulp aan Oekraïne te bespreken, is het op een na grootste hulppakket van de Verenigde Staten.

De nieuwe hulp omvat 90 gepantserde Stryker-personeelsdragers en 59 Bradley-infanteriegevechtsvoertuigen. Het vorige pakket omvatte 50 Bradley-voertuigen, voor een totaal van meer dan 100 voertuigen.

Het nieuwste pakket bevat ook munitie voor het Himars-raketsysteem, dat Oekraïne op grote schaal heeft gebruikt tegen Russische wapendepots en commandoposten.

De Verenigde Staten hebben tot nu toe 26,7 miljard dollar aan militaire hulp aan Oekraïne toegewezen sinds het begin van de oorlog bijna een jaar geleden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *