De Nederlandse coach, Roel Comans, de coach van het eerste voetbalelftal van Abha, concentreerde zich op het toepassen van veel tactische zinnen door de speler, tijdens zijn voorbereidingen op het veld, op vrijdag, in het Al-Mahalla reservestadion, ter voorbereiding op de ontmoeting met Al-Hilal, op zondag, in de 14e ronde van de Saudi Roshan League, in het Prince Faisal bin Stadium. Fahad.
Team Zuid begon hun training met warming-up en warming-up acties, gevolgd door diverse fitnessoefeningen, waarna de spelers een technische training deden, waarbij ze veel verschillende technische uitdrukkingen gebruikten, alvorens de training af te sluiten met een technische manoeuvreren tussen de spelers in het stadiongedeelte, en de missie van het zuidelijke team vertrok om 12.00 uur naar Riyad. Zaterdag.
Veelbetekenend is dat Abha op de zevende plaats staat met 19 punten uit 13 wedstrijden, terwijl Al Hilal tijdelijk derde staat met 29 punten.

Abha bereidt de tactiek van Al Hilal voor en gaat naar Riyadh

Abha bereidt de tactiek van Al Hilal voor en gaat naar Riyadh

Abha bereidt de tactiek van Al Hilal voor en gaat naar Riyadh

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *