Een vrouw is dinsdag gearresteerd nadat de Amerikaanse politie zei dat ze verschillende mensen met een brandblusser had bespoten en talloze werknemers had aangevallen op Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport in de Amerikaanse staat Georgia.

Laurie Stanton reisde met andere meisjes op een vlucht door de luchthaven van Atlanta en documenteerde wat er gebeurde in een reeks foto’s en video’s op Facebook.

De opgenomen video toont een wolk van chemicaliën terwijl mensen met hun gezicht fladderen om te voorkomen dat ze het stof inademen.

Op de achtergrond van de scène zijn politieagenten te zien die de verdachte op het vliegveld proberen te arresteren.

Stanton herinnert zich dat hij een vrouw zag rennen om aan boord van het vliegtuig te komen en het personeel uitschold toen ze niet in het vliegtuig mocht.

Daarna, vertelde Stanton aan CNN, pakte de vrouw een brandblusser en spoot de bewaker in het gezicht.

“Ik werk al 22 jaar in de medische sector en dit spul is erg gevaarlijk om in te ademen”, zegt Stanton, die werkt als chirurgisch technoloog.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *